Put item code here

Tempahan

Kami menerima tempahan jahitan custom make mengikut citarasa pelanggan. Untuk lebih info boleh contact kami di 019 221 0672 Tinie (Whatsapp/Telegram)

ALL OF THE DESIGN'S HERE IN, UNLESS OTHERWISE NOTED, ARE COPYRIGHTED BY THE DESIGNER. NO PART OF THIS SITE, OR ANY OF THE CONTENT CONTAINED IN HERE, MAY BE USED OR REPRODUCED IN ANY MANNER WHATSOEVER WITHOUT EXPRESS PERMISSION OF THE COPYRIGHT HOLDER(S).

CUSTOM MAKE

-->
 

Hi,
Ok, Kat sini you guys boleh tengok baju-baju yang di tempah oleh customer I. Ade gak baju tu untuk pakai sendiri...hehehe..
 Boleh Di katakan hampir semua baju la korang boleh tempah kat sini kays. 

Apa yang korang perlu buat bagi jer saiz yang korang pakai. Tapi kan kalau korang boleh datang tempat I untuk amik body measurement lagi la bagus. I stay kat Wangsa Maju. Contact me kalau nak datang. Hehehe... 
 


Untuk Size form sila scroll ke bawah :)

--> -->
Ni nak bagitau aspek-aspek yang di ambil kira dalam menetapkan harga kays.
  1. Jenis kain
  2. Design Baju
  3. Tahap kesukaran design
  4. Saiz
  5. Material Tambahan (manik etc...)
  6. Drafting pattern baju
  7. Menjahit (of coz la)
  8. Posting (if available)
Send your request to :
dzethiniefashionline@gmail.com


Request From Kak Ati ~ Simple Kurung Modern 



Request From Gigi ~ Dzethinie Fashion Lapel Dress ~ Version 2


Elegant Flap Chiffon Dress With Contrast Satin Belt

High U neck Dress (Waist&Sleeve Smocking)


Jubah Dress



Kimono


Request from Dalila ~ 2 tones Blue Chiffon Dress

Request from Kak Ati ~ Princess Line Jubah


Request From Farra

Beadings Work for Aiza

 Request From Mimi














Body Measurement Form


Name *




First



Last

Address *




Street Address



Address Line 2



City



State / Province / Region



Postal / Zip Code



Country

Email *



Phone Number *



Sizes (Please select this if you choose Sizes method)


(Please select this if you choose Sizes method)

Notes




Image Verification

captcha

Please enter the text from the image:

[Refresh Image] [What's This?]

Other Blog Link