Put item code here

Tempahan

Kami menerima tempahan jahitan custom make mengikut citarasa pelanggan. Untuk lebih info boleh contact kami di 019 221 0672 Tinie (Whatsapp/Telegram)

ALL OF THE DESIGN'S HERE IN, UNLESS OTHERWISE NOTED, ARE COPYRIGHTED BY THE DESIGNER. NO PART OF THIS SITE, OR ANY OF THE CONTENT CONTAINED IN HERE, MAY BE USED OR REPRODUCED IN ANY MANNER WHATSOEVER WITHOUT EXPRESS PERMISSION OF THE COPYRIGHT HOLDER(S).

Tuesday, September 10, 2013

Saham Akhirat ~ Give Us Those Things That You Don't Want to Them Who Need it....

Assalammualaikum and whats up peeps :p

Ni ada mende nak tanya korang ni, ada tak sesiapa yang ada baju budak2 @ orang dewasa yang tak nak pakai but still in good condition tapi terperuk dalam kotak tak gune and tak pakai? Nak mintak boleh :)

Kiteorang tgh collect barang2 macam baju, toys, kasut, bag sekolah or ape bendalah yang sesuai untuk di donate kat rumah anak yatim in one condition still usable...

Kiteorang nak start collecting all those stuff untuk di berikan kepada anak2 yatim di kawasan yang pedalaman, we are planning on this Dec nak attack rumah anak yatim hehehe...but location kiteorang tak decide lagi sbb dalam proses mencari cumanya nak start collecting awal so nanti boleh sort of stuff yang berjaya di collect...

Pasal Dana and Volunteer untuk event ni kiteorang akan invite and collect dalam masa terdekat sebelum nak menyerang ye :p

Sekarang ni more focus on barang2....please people, we don't ask more just we like to have and give a little love for those kids by giving them stuff that you no longer need it :)

Kumpul investment untuk bekalan akhirat :) takkan pernah rugi and sentiasa untung sampai bila2

Want to give but don't where and who to give, meh bagi kat kami dan kami sampaikan kepada yang memerlukan....

Kesian bila nampak mereka tapi tak tahu nak bantu macam mana....this is your chance, ni peluang anda untuk beramal and by the way LIKES on FB doesn't makes people in need happy, they don't need LIKES even you give them 1 million likes...they need real stuff to live on :)

Please Email : dzethiniefashionline@gmail.com or contact me 019 221 0672 (whatsapp/sms/call) untuk tahu lebih lanjut macam mana nak bagi barang2 tu :)

with LOVE we give LOVE

No comments:

Post a Comment

Other Blog Link